Astrid vertelt…

Astrid werkt sinds januari 2013 bij Total Packaging op de studio. Wat ze fijn vindt aan Total Packaging als werkgever? “De lijnen zijn hier kort. Je kunt snel overleggen met mensen van andere afdelingen. Zo schakelen we bijvoorbeeld makkelijk met onze collega’s van Productie wanneer we een nieuw verpakkingsontwerp willen ontwikkelen. Daardoor weten we precies wat er op onze machines geproduceerd kan worden en hoe we een zo mooi mogelijk product voor onze klant kunnen ontwikkelen. 

Astrid’s talenten komen goed tot hun recht bij Total Packaging: “Ik kan mijn creativiteit hier op veel manieren kwijt. Het volledige proces van aanvraag bij de klant, de ontwikkeling en productie tot eindproduct wordt hier van A tot Z in huis gedaan. Dit maakt het afwisselend, en elke keer weer leuk om voor Total Packaging te mogen werken.” 

Als ik door een winkel loop of online shop kom ik onze verpakkingen regelmatig tegen

Astrid is trots op de resultaten die ze samen met haar collega’s boekt: “ Het is super tof om aan vrienden en familie te kunnen vertellen dat we verpakkingen voor bekende merken en winkels mogen ontwikkelen en produceren. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn!” 

Of ze Total Packaging als werkplek zou aanraden bij vrienden en kennissen? ”Jazeker! Samen met ons leuke team, bestaande uit allemaal gedreven en enthousiaste mensen, maken we prachtige verpakkingen. Total Packaging is echt een dynamische werkplek. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en die ontwikkeling blijft maar doorgaan. Daardoor komen er steeds weer nieuwe, leuke dingen op ons pad.”  

Word jij Astrid haar collega?

Bekijk 11 vacatures