Met passie en energie werken aan de mooiste verpakkingen

 

Bij Total Packaging zijn we trots. Trots op wie we samen zijn, en trots op wat we maken. Dagelijks werken we aan de mooiste verpakkingen voor toonaangevende merken, van concept tot eindproduct!

Onze historie gaat terug tot in 1915.  In 2007 is, door samensmelting van verschillende verpakkingsproducenten, Total Packaging ontstaan. Inmiddels werken er ruim 120 energieke medewerkers bij ons, en groeien we nog steeds, elke dag. In zowel omvang als rendement. Wij investeren continu in nieuwe machines, apparatuur, software en ook in onze medewerkers. Kwaliteit en optimale service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij streven dit graag, samen met onze medewerkers, na. Wij willen onze klanten namelijk het allerbeste bieden.

Uitbreiding

Medio 2024 nemen we ons nieuwbouwpand in gebruik en verrichten we onze productieactiviteiten vanaf twee locaties. We blijven namelijk met onze afdelingen Kartonnage en Drukkerij vanaf de huidige locatie produceren. Onze afdelingen waar wij de omplakte kartonnage produceren en de fulfilmentactiviteiten verrichten, verhuizen mee naar het nieuwe pand. Onze logistieke activiteiten verrichten we uiteraard vanaf twee locaties.
Onze medewerkers van kantoor verhuizen eveneens naar het nieuwe pand. We zijn supertrots op deze uitbreiding die onze groeiambities ondersteunt.

Investeren

Wij vinden het belangrijk niet alleen te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook in nieuwe machines, productietechnieken en goede apparatuur om mee te werken. Voor iedereen. Zodat onze medewerkers zich als een vis in het water voelen, én we, samen met hen, de allerbeste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Hoe mooi is dat?

Resultaten behalen doen we samen

Bij Total Packaging kennen wij een no-nonsense, informele cultuur.
We houden ervan om, waar nodig, net even dat stapje extra te zetten. Immers, het leveren van de allerbeste kwaliteit en service gaat natuurlijk niet zomaar. Dit vraagt ook enige flexibiliteit van jou, als medewerker. Dit moet uiteraard bij je passen. Doen wij, als werkgever, alles perfect? Nee, zeker niet, maar we staan altijd open voor feedback en willen leren van onze medewerkers.

Wat wij verder belangrijk vinden is dat je zelfstandig, maar ook in teamverband kunt werken. Dat je initiatief durft te nemen, eigenaarschap toont, passie voor je vak hebt en lekker energiek bent. Als kers op de taart is een gezonde dosis humor onmisbaar, want ook daar houden wij bij Total Packaging van.

Herken jij jezelf hierin? Wil jij ook iedere dag het beste uit jezelf halen? Dan heb jij het zeker naar je zin bij Total Packaging! Als dit bij jou past, dan komen we graag met jou in contact om samen de mooiste resultaten te behalen.

Collega’s vertellen

Wie kan er nou beter vertellen hoe het is om bij Total Packaging te werken, dan de werknemers zelf? Lees hun verhalen en laat je inspireren!

Alle verhalen
Peter
Vacature financieel medewerker
Peter Finance
"Ik kan me hier volop ontwikkelen."
Herman
sfeerfoto-productie-machines-mensen
Herman Productie
"Ik hou van mijn werk als Stanser!"
Jeffrey
Vacature Stanser
Jeffrey Emmeci/Productie
"Dit is de plek waar ik mij verder kan en wil ontwikkelen."
Vacature Stanser

Productie

Vacature Stanser

Drukkerij

sfeerfoto-kantoor-mensen-IMG_6555

Ordermanagement

sfeerfoto-kantoor-mensen

Financieel

vacature inkoper total packaging

Inkoop

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk 11 vacatures

Zin om bij ons te werken?

Wil je graag bij ons werken, maar zie je geen passende vacature? We willen je vragen toch je open sollicitatie aan ons te sturen, wie weet word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil graag bij jullie werken!

Toegestane bestandstypen: docx, doc, pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Upload je CV